Aantal personen: 3-
1 pak Honig Nasirijst (350 gr)
olie of boter
300 gr rundvleesreepjes ongekruid
150 gr taugé
1 stronk paksoi, gesneden
1,5 dl water (150 ml)
Kook de Nasirijst volgens de algemene bereidingswijze.
Verhit de olie of boter in een pan en bak hierin de taugé en paksoi kort aan.
Voeg het water en de mix toe aan de groente en verhit het geheel al omscheppend.
Voeg de rijst toe aan de groente en bak alles op hoog vuur licht aan. Bak in een andere pan de rundvlees reepjes op hoog vuur snel bruin.
Meng het vlees door de nasi en serveer direct.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |